MİNİK KİTAPSEVERLER RİZE KİTAP FUARI'NDA!

Okulumuz öğrencileri, bugün Rize Çay Çarşısı'nda düzenlenen kitap fuarına katılarak keyifli bir gün geçirdiler.

01.03.2024 47

Fuar öncesinde Çay Çarşısı'nı gezen öğrencilerimiz, Rize'nin kültürel ve tarihi zenginliklerini de öğrenme fırsatı buldular. Çarşıda oyunlar da oynayarak eğlenen öğrencilerimiz, daha sonra kitap fuarına doğru yola koyuldular.

Kitap fuarına vardıklarında ise birbirinden güzel kitaplarla karşılaşan öğrencilerimiz, büyük bir heyecanla kitap stantlarını gezmeye başladılar. İlgi alanlarına ve zevklerine uygun kitapları inceleyerek beğendikleri kitapları satın aldılar.

Dönüş yolunda sabırsızlanan minik kitap kurtları, otobüste kitaplarını okumaya başladılar.

Öğrencilerimizin kitap fuarına olan ilgisi bizi çok mutlu etti. Bu etkinliğin kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmelerine katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Adres:
VELİKÖY KÖYÜ MERALLER MEVKİİ MERALLER KÜME EVLERİ VELIKOY UZUN MUSTAFA KOPUZ ILKOKULU BLOK NO52 MERKEZ / RİZE