İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferi Anısına Muhteşem Bir Program!

İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda anlamlı bir program düzenlendi.

18.03.2024 51

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program boyunca öğrenciler, çeşitli etkinlik ve gösterilerle vatan sevgisini ve milli bilinci sahneye taşıdılar. Ardından sahnelenen tiyatro gösterisiyle Çanakkale Savaşı'nın kahramanlıkları ve fedakarlıkları izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Program sonunda, daha önce düzenlenen İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma Yarışması'na katılan öğrencilere katılım belgeleri ve hediyeleri taktim edildi.

Programın hazırlanışında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Adres:
VELİKÖY KÖYÜ MERALLER MEVKİİ MERALLER KÜME EVLERİ VELIKOY UZUN MUSTAFA KOPUZ ILKOKULU BLOK NO52 MERKEZ / RİZE