TÜRKİYE CUMHURİYETİ 99 YAŞINDA

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz" sözünü şiar edinmiş çocuklarımız bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin 99.kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı.Türkiye Cumhuriyeti'nin 99.kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı. Velilerin de katılımıyla gerçekleşen törende ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin şiir dinletileri, dans gösterileri ve diğer performansları beğeniyle izlendi. Tören coşku ile söylenen Onuncu Yıl Marşı ve İzmir Marşı'nın söylenmesiyle son buldu. CUMHURİYETİMİZİN 99.YILI KUTLU OLSUN.

28.10.2022 162

28-10-2022

Adres:
VELİKÖY KÖYÜ MERALLER MEVKİİ MERALLER KÜME EVLERİ VELIKOY UZUN MUSTAFA KOPUZ ILKOKULU BLOK NO52 MERKEZ / RİZE