Torunlardan Dedelere ve Büyükannelere: Sevgi dolu bir hafta!

1. Sınıf Öğrencilerimiz Yaşlılara Saygı Haftası'na Özel Bir Video ile Kalbimizi Isıttı!

20.03.2024 34

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası'nda okulumuz 1. sınıf öğrencileri yürekleri ısıtan bir video hazırladılar. Videoda öğrencilerimiz, yaşlıları canlandırarak onların bakış açılarını ve hayatlarından kesitleri izleyicilere aktardılar.

Hazırlanan videoda miniklerimiz, yaşlıların hayat tecrübelerinden ve bilgeliklerinden yola çıkarak gençlere nasihatlerde bulundu. Kimi zaman duygulandıran, kimi zaman da tebessüm ettiren bu video, izleyenleri derinden etkiledi.

Adres:
VELİKÖY KÖYÜ MERALLER MEVKİİ MERALLER KÜME EVLERİ VELIKOY UZUN MUSTAFA KOPUZ ILKOKULU BLOK NO52 MERKEZ / RİZE