Veliköy Uzun Mustafa Kopuz İlkokulu

Vizyon: Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi.

Misyon: Öğrencilerimizin; bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen araştıran , sorgulayan , paylaşan çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda orta öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Isınma: Merkezi sistem kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://velikoyuzunmustafakopuzilkokulu.meb.k12.tr

Adres - VELİKÖY KÖYÜ MERALLER MEVKİİ MERALLER KÜME EVLERİ VELIKOY UZUN MUSTAFA KOPUZ ILKOKULU BLOK NO52 MERKEZ / RİZE

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Merkez uzaklığı 13 km olan merkez köyümüzün nüfusu 2000 civarındadır. Köyümüzde Aile hekimliği birimi , eczane , Çaykur çay fabrikası ve rizenin ikinci büyük camisi bulunmakta....

Ulaşım Karayolu ile her yarım saatte bir düenli olarak çalışan halk otobüsleri ile sağlanmakta.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Rize Merkez e uzaklığı 13 km