İsrafil BALCI - Okul Müdürü

1974 yılında Rize´nin Ketenli köyünde doğdu.İlkokulu ketenli ilkokulunda , Ortaokulu Rize Merkez Mehmet Akif ERSOY Ortaokulunda,  Lise öğrenimini de Rize Lisesinde tamamladı.1996 yılında Atatürk Üniversitesi Fizik bölümünden mezun oldu aynı yıl Bolu´da Müdür yetkili öğretmen olarak göreve başladı . Bingöl  Yedisu Çok Programlı Lisesinde Müdürlük  ve uzun bir süre Rize´de çeşitli okullarda Fen Bilgisi Öğretmenliği yaptı. 2014 Yılında Kalkandere Halk Eğitim Merkezine Müdür olarak görevlendirildi aynı yıl müdür atamalarında  İyidere Merkez İmam Hatip Ortaokuluna Müdür olarak atanmıştır.  2022/2023 Eğitim  Öğretim Yılından itibaren Veliköy Uzun MUstafa Kopuz İlk/Ortaokulu Müdürlüğünü yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır .

(533) 812 6975 Eposta